В Плевен предстои обсъждането на Бюджет-2021

В Плевен ще бъде обсъден на 25 февруари в Общинския съвет Бюджет-2021, в размер на 125,6 млн. лв., съобщиха от общината.

Очаква се кметът Георг Спартански да представи отчет за изпълнението на програмата си за управление. Интерес предизвиква отчетът за състоянието на общинската собственост и за резултатите от нейното управление, както и програмата за разпореждане с имоти – общинска собственост, за 2021 г. Съветниците ще решават за временно изпълняващ длъжността кмет на с. Ясен, както и за провеждане на конкурси за избор на управители на пет общински фирми – „Тролейбусен транспорт“, „Инжстрой“, „Паркстрой“, „ДКЦ-2“ и „ДКЦ-3“.

Сесията ще бъде в конферентната зала „Гена Димитрова“, при закрити врата, заради коронакризата, и при спазване на противоепидемичните мерки. Началото е от 09.00 часа.

Постоянните комисии към Общинския съвет в Плевен заседават днес и утре по документите, които ще разгледат съветниците в четвъртък, уточняват от общината.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Свързани статии

Back to top button