В област Плевен следващата неделя ще се състезават 15 кандидати за три кметски места

В област Плевен следващата неделя – 28 февруари, ще се състезават 15 кандидати за три кметски места в селата Николаево, Славовица и Стежерово, сочат данните на Общинските избирателни комисии /ОИК/.

В община Плевен за кмет на село Николаево за вота на избирателите ще се явят петима кандидати: Красимира Симеонова /ВМРО-БНД/, Ваня Орозова /България на гражданите/, Илю Николов /БСП за България/, Цветослава Иванова /Воля/ и Георги Мончев /Републиканци за България/.

За кмет на село Славовица в община Долна Митрополия в надпреварата участват шестима: Детелина Георгиева /Възраждане на отечеството/, Аня Христова /ВМРО-БНД/, Стилиян Крумов /Републиканци за България/, Галя Игнатова /България на гражданите/, Георги Георгиев /ГЕРБ/ и Георги Маринов /АБВ/.

За кмет на село Стежерово в община Левски в частичните избори ще участват четирима кандидати за кмет: Александър Димитров /Републиканци за България/, Георги Георгиев /ГЕРБ/, Диан Димитров /БЗНС/ и Пепа Костова /БСП за България/.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Свързани статии

Back to top button