В Плевен ще има ограничения на движението заради кастрене на опасно високи дървета на 12 и 13 април

В Плевен ще има ограничения на движението заради кастрене на опасно високи дървета на 12 и 13 април, съобщиха от общината.

Ограниченията ще се отнасят за част от улица „Цар Самуил“. Временно ще бъдат ограничени спирането, паркирането и движението на МПС от 08.30 до 17.00 часа в отсечката между бл. 13 в жк „Сторгозия“ и кръговата връзка при бензиностанция „Шел“. Забраната се отнася за дясната лента за движение в посока от жк „Сторгозия“ към кръговата връзка.

Причината е извършване на планирано намаляване височината и обема на високи опасни широколистни дървета с полуизсъхнали клони на улица „Цар Самуил“.

Забраната не се отнася за автомобили на Спешна помощ, Пожарна безопасност, МВР и за МПС на общинското дружество „Паркстрой“.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button