За десета година се организира благотворителната кампания „Мото Коледа“ в Плевен

В Плевен за десета година се провежда благотворителната кампания „Мото Коледа“.

Каузата и сега е да бъдат подпомогнати семействата на деца, които се нуждаят от лечение или рехабилитация. Около нея са се обединили мото клубове от Плевен – „Камикадзе рейсинг тийм“, „Огнени сенки“, „Пътни братя“, „Нощни вълци“, „АТВ клуб Плевен“ и много приятели. За изминалите години плевенските мотористи са успели да помогнат на около десет деца.

Все още няма яснота дали ще се състои традиционното мото шествие, което се провежда на 25 декември и събира над 300 рокери в Плевен. „Ще планираме шествието според разпоредбите на здравните власти“, отбеляза Божана Костова. Тя припомни, че по примера на плевенските мотористи, техни колеги от страната организират шествия и подкрепят различни благотворителни каузи.

Божана Костова призова плевенчани да се включат в кампанията като направят дарение, „за да станат част от сбъдването на една детска мечта“.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button