В Плевен започват гастроли на циркови артисти с нова програма

В Плевен започват гастролите на цирк „Арена“ с нова програма, съобщиха организаторите.
Премиерата ще бъде на 30 септември /четвъртък/, от 18.30 часа. През уикенда представленията ще започват от 17.00 часа. За деца до тригодишна възраст местата ще бъдат безплатни.

В този игрален сезон ще бъде показана нова продукция от оригинални изпълнители на цирковото изкуство и клоунът Мишо. Ще има минути за фокуси и илюзии. На манежа ще бъде акробатът и еквилибрист Красимир Васов. Публиката ще се забавлява с акробата на батут Петър Кехайов, а Свилен Кехайов ще излезе на сцената с арабския жребец Зепер и понитата Мартин, Поля, Фиона и Мелани.

Мадлен Романова ще се представи с дресура на пудели и с дресура на гълъби. Камилата Степа ще танцува под прожекторите и ще даде възможност всяко дете, което пожелае, да я погали и да се снима с нея за спомен.

Циркът ще бъде построен пред градския стадион „Плевен“, а места ще могат да се ангажират на място.
Гастролите на цирковите артисти в Плевен ще продължат до 10 октомври.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button