Владислав Николов напуска ПГ на ГЕРБ

Депутатът от ГЕРБ Владислав Николов напуска парламентарната група на управляващата партия. Николов става независим народен представител, с което групата на ГЕРБ става 94 депутати.

Напусналият днес парламентарната група на ГЕРБ депутат Владислав Николов ще води листата на партия „Републиканци за България“ в Плевен. Пред журналисти Николов обясни, че решението му не е спонтанно, а е взето обмислено, след „няколко разговора“ с Цветан Цветанов, защото смята неговия проект за перспективен и десен.

„Аз просто съм преценил, че този проект ми харесва. Имам доверие на г-н Цветанов и затова съм го избрал. А политическа партия ГЕРБ също си има бъдеще, тя си има привърженици, които ще си я оценят“.

Заедно с напускането на парламентарната група Николов е подал заявление за напускане и на партия ГЕРБ. Той беше депутат три мандата, а допреди година и половина – и областен координатор на ГЕРБ, но беше сменен заради слаби резултати на президентските избори в Плевенска област.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Свързани статии

Back to top button