Всичко на едно място за свеж старт на учебната година до 19 септември в Lidl

Когато 15-ти септември чука на вратата, Лидл България отваря пряк път към изгодните, удобни и функционални предложения за ученици в магазините си в цялата страна. Те приветстват всички “свежари в час”, които да заредят училищните си раници с всичко най-необходимо – от тетрадки до моливи и гумички. Офертите в магазините на веригата са актуални до 19 септември включително, за да могат родителите да подготвят своите малчугани за новата предстояща учебна година.

Блокчета за рисуване, калкулатор или външна батерия – всичко, което може да потрябва на детето в час, е на една ръка разстояние. В Lidl можете да помислите и за освежаване на детската стая с подходящо бюро, шкаф или въртящ се стол. Можете да организирате и есенния гардероб със свежи попълнения както за малките, така и за по-големите ученици с удобни, функционални и модерни предложения, които отговарят на всеки вкус и ще ги превърнат в истински звезди по коридорите в училище или у дома.

За най-малките Lidl предлага и разнообразие от занимателни игри, детски мозайки, пъзели и още много и за момичетата, и за момчетата. Те развиват въображението и моторните умения на децата, като същевременно им позволяват да се забавляват по детски с любимите игри.

Повече информация за текущите и предстоящи специални предложения на Lidl за училище и детската градина можете да видите на https://www.lidl.bg.

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button