Проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева в Плевен

Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков, заедно с кандидата за вицепрезидент полк. Невяна Митева се срещнаха днес с граждани на Плевен на площад „Възраждане“. Те изразиха ясно своята позиция и своите бъдещи цели.

проф. Герджиков

Сред главните приоритети, които подчерта проф. Герджиков бяха, че когато сме обединени можем да постигнем много. Кандидатът за президент изтъкна, че България трябва да пази националното си достойноство. Катрегорично заяви, че ако стане президент незабавно ще направи всичко възможно да  назначи постоянно правителство.

проф. Герджиков

Кандидатът за вицепрезидент полк. Невяна Митева се обърна към плевенчани с призива: „Вие сте нашата кауза!“ Митева допълни, че за тях важно да чуят мнението на хората и да има комуникация с тях. След това заяви, че ваксинацията трябва да е личен избор.

Водачът на листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ-СДС за 15-ти МИР – Плевен, Валери Лачовски изрази подкрепата си за кандидатпрезидентската двойка.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button