Бизнесът и местната власт се срещат по повод предизвикателствата в ситуацията на COVID 19

Среща между представители на плевенския бизнес и местната власт ще се проведе в петък, 5 ноември, от 11.00 часа  в зала „Плевен” на Областната администрация.

Инициативата е на Министерството на икономиката, а тема на дискусията са предизвикателствата пред българските компании в условията на COVID кризата и възможностите за сътрудничество и „изсветляване” на бизнес средата. Фокус на срещата ще бъде инициативата „Община без корупция”, която Министерството на икономиката предприе преди няколко месеца. По време на събитието ще бъдат обсъдени въпроси, свързани с Плана за възстановяване и устойчивост, както и финансовите инструменти, които ще бъдат предложени в новия програмен период на програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията” 2021-2027 и Иновационната стратегия  за интелигентна специализация.

Областната администрация и Община Плевен отправят покана към представителите на плевенския бизнес за участие в срещата, което могат да потвърдят на е-mail: mayor@pleven.bg и pr@pleven.bg.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button