Ето къде ще се извършват тестове в Плевен и областта

От Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ съобщиха къде в Плевен и областта ще се провеждат изследвания с безплатен бърз антигенен тест.

В областния град тестове ще се извършват в УМБАЛ „Д-р Георги Странски“, МБАЛ „Сърце и мозък“, УМБАЛ „Света Марина“, ДКЦ „Авис Медика“, ДКЦ-II, МЦ „Екзакта Медика“, ДКЦ „Свети Панталеймон“, Кардиологичен медицински център“, МДЛ „Цибалаб“ и МЦ „Клиничен институт по репродуктивна медицина“.

В Никопол възможност за тестване има в Многопрофилната болница за активно лечение, в Долна Митрополия – в Медицински център-I, а в Левски – СМДЛ Левски ООД.

Манипулациите по вземане на пробата и отчитането й ще са за сметка на потребителя, но не повече от 10 лв., уточниха от здравната инспекция.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button