Георги Божинов положи клетва като кмет на кметство Буковлък

Новоизбраният кмет на село Буковлък Георги Божинов положи клетва пред Общински съвет – Плевен и встъпи официално в длъжност. Той се закле на свиканото по този повод заседание на местния парламент пред председателя на Общинския съвет Мартин Митев и присъстващите в залата общински съветници. След произнасяне на клетвените слова Георги Божинов подписа и клетвения лист.

Заседанието на Общински съвет – Плевен, бе насрочено на основание Закона за местното самоуправление и местната администрация, във връзка с Решение №411-МИ/03.10.2021 г. на Общинска избирателна комисия, с което са обявени окончателните резултати от изборите за кмет на кметство Буковлък.

До произвеждане на частичния вот в населеното място се стигна след кончината на дългогодишния кмет на селото Росен Русанов.

Георги Божинов
Георги Божинов
Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button