Google пусна спешен ъпдейт на браузъра Chrome

Обновлението ще коригира седем проблема

Google пусна спешен ъпдейт на браузъра Chrome във версиите му за Windows, Mac и Linux, съобщава BleepingComputer, цитиран от vesti.bg. С него се коригират две уязвимости, които се използват активно от хакери в момента, цитиран от vesti.bg

Обновлението се разпространява автоматично, но така потребителите ще трябва да изчакат. Всеки ще може да го инсталира по всяко време от основното меню на Chrome > Help > About Google Chrome.
Ако Chrome вече е версия 95.0.4638.69, това означава, че актуализацията вече е инсталирана и браузърът е защитен. Обновлението коригира общо седем проблема, като за два от тях има информация, че се използват от хакери.

Google не влиза в подробности за естеството на проблемите. Те са определени като такива с висока степен на риск и се препоръчва бързото инсталиране на актуализацията.

Компанията не дава информация за това колко разпространени са атаките чрез тези уязвимости.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button