И днес гражданите на Плевен протестираха срещу „зеления“ сертификат

В Плевен гражданите отново се събраха на протест срещу „зеления“ сертификат. Протестиращите днес изразиха своето недоволство от въвеждането на новите мерки пред Областна администрация, за разлика от вчера, когато протеста се състоя пред Регионалната здравна инспекция. Участниците в протеста, които бяха около 30 души, скандираха „Оставка“ и настояваха за отмяна на ограниченията, които считат за крайни и дискриминационни.

Повечето граждани изразиха гласно своето недоволство и бяха категорични, че ваксината е право на личен избор и за момента не желаят да бъдат принуждавани да бъдат ваксинирани. Други пък изразиха мнение, че новите мерки за вид дискриминация и много бизнеси ще пострадат отново.

И днешният протест, подобно на вчера бе организиран чрез социалните мрежи. За повече информация, следете страниците и групите на Плевен.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button