Има ли ред в една дамска раница или чанта?

На всеки от нас се е случвало да чува въпроса „Какво няма във всички дамски чанти?“. Отговорът винаги е един, а именно „В чантата на всички жени няма ред“. До голяма степен тази констатация под формата на въпрос има резон, но е грешно да се поставят всички дами под общ знаменател, още повече, че много дамски раници и чанти вече са пригодени да се борят с разпиляността на заетите дами.

Освен видът на модерните чанти през рамо, промяна има и в начинът, по който можете да си ги изберете и закупите. Вече не е невъзможно да изберете подходящият артикул за предстоящото събитие в обедната почивка от лаптопа или дори от смартфона си.

Магазините за дамски раници и чанти онлайн и най-вече за евтини и качествени модни артикули са безкрайно достъпни и през служебния компютър и през смартфона ни.

Редът в една дамска чанта всъщност е въпрос на гледна точка. Дамите са свикнали да намират ред в хаоса, защото тяхното ежедневие редовно ги сблъсква именно с това. За да не се налага да губят ценно време, успяват да открият това, което им е нужно дори и в най-големия безпорядък, а подредбата идва след като работата е свършена.

Най-важното е да вникнем в нуждите и ежедневните задачи на една дама, за да разберем че безпорядъка според мъжете, всъщност е свързан с множество задачи и ангажименти.

Нека разгледаме един ден изпълнен с придизвикателства.

  • Още в началото на деня съвременната дама трябва да заведе децата на училище или детска градина. Тогава чантата през рамо става удобна за детското шише с вода, закуската за училище или плюшената играчка.
  • След това тя се втурва към офиса и още на вратата я чакат купчина документи за преснимане или превод на чужд език. Тогава раницата за гръб става удобна за съхранение на папки с договори, флашка с информация или дори служебния лаптоп за среща с клиенти.
  • След работа децата трябва да посетят обичайния си спорт, чужд език или уроци по музика. И на помощ отново идва удобната чанта или дамска раница. Тя ще събере екипа по тенис или плуване, учебника и тетрадката по английски или тази за солфеж.
  • И накрая на деня обичайното пазаруване в кварталния магазин. На връщане отново практичните дамски раници или чанта през рамо ще събере необходимите продукти за вечеря и дори бутилка хубаво вино за релакс.

След тези разсъждения би трябвало всички мъже да замълчат в знак на почит към този моден аксесоар, който върши толкова много полезни неща и улеснения за живота на модерната жена.

Много марки и модни линии се концентрират върху създаването на цели линии, които са създадени с мисъл за удобството и улеснението на ежедневието на дамите. Изборът на дамски чанти или раници като цяло е доста важен, защото това е аксесоар, който много отдавна се е превърнал, както в завършек на тоалета така и в абсолютна необходимост за пълноценния ден.

В това число вече и много мъже се обръщат към удобството, което дават практичните раници за съхранение на лични вещи или офис документи и аксесоари. Удобството да си поръчаш и закупиш чанти онлайн е незаменимо в забързаното ежедневие.

Редът, който си създадем ние самите е редът, който ни създава комфорт. Прекалено много стрес има в работата и в дома, за да си спестяваме удобствата, които ни предоставя съвремието ни.

Проверете също
Close
Back to top button