Кардиолози обявиха безплатни прегледи в Плевен в Световния ден на сърцето

Кардиолози обявиха безплатни прегледи в Плевен в Световния ден на сърцето, който се отбелязва традиционно на 29 септември. Това съобщиха за БТА от МБАЛ „Сърце и мозък“.

Прегледите ще се извършват утре – 29 септември на три места в областния град като е необходимо предварително записване. В МБАЛ „Сърце и Мозък“ консултациите ще са от 9.00 до 17.00 ч. от проф. Яна Симова, д-р Николай Петров, д-р Олга Янева, д-р Иван Василев, с телефон за записване 064/678400. В Специализираната болница по кардиология в Плевен ще преглеждат проф. Мария Цекова, д-р Елена Велчева, д-р Петко Петков, д-р Росица Тодорова – на тел. 064/804480. В Кардиологичен медицински център – Плевен консултациите ще са от д-р Анюта Иванова, д-р Михаил Костов, д-р Марияна Борисова и д-р Даниела Макавеева – с тел. за записване 064/802196.

От МБАЛ „Сърце и мозък“ посочиха, че мотив за инициативата е тенденция през последната една година хората със сърдечносъдови заболявания в условията на пандемия, да пропускат регулярните посещения при специалист.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button