Кмета на село Ясен Йото Добрев подаде оставка

Общинската избирателна комисия /ОИК/ в Плевен прекрати пълномощията на кмета на село Ясен Йото Добрев, съобщи председателят на комисията Ярослав Димитров.

Причината е лично подадена оставка от кмета – предстои да бъде уведомена ЦИК за решението и да бъдат насрочени частични кметски избори от президента, каза Димитров.

В своя профил в социална мрежа кметът Добрев е съобщил, че мотивите му за оставката са лични и други, които ще изясни на съгражданите си „на по-късен етап“.

 

„Уважаеми жители на село Ясен, вчера си подадох оставката като кмет! Един от мотивите е лични причини, за другите мотиви ще ви разясня на по късен етап! В тази връзка в с. Ясен ще има предсрочни избори за кмет с указ на президента! Декларирам и Ви уверявам, че ще продължа да използвам целия си ресурс, натрупан опит и умения да помагам на всеки, мой морален дълг! Ще бъдете информирани и на по късни етапи! Здраве, мир и любов желая във всеки дом!“. Йото Добрев

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини!

Свързани статии

Back to top button