Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова се срещна с жители на с. Лешница

Днес, 8 март, кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова се срещна с жители на с. Лешница.
На срещата присъства кметския наместник на селото Дамян Дамянов и представители на обществения съвет. Поводът бе предстоящото облагородяване на пространството пред читалището и пенсионерския клуб.

Желанието на жителите на селото е да се довърши паметната плоча на загиналите във войните от с. Лешница. Необходимо е да се доизградят три мраморни плочи с имената на загиналите в трите войни. Идейният проект, който представиха пред кмета включва още оформяне на алеи и засаждане на цветя.

„Община Ловеч с радост подкрепя подобни родолюбиви каузи и сега ще съдействаме за довършването на това пространство. В днешния празничен ден се обръщам и към дамите.
Пожелавам да Ви обичат деца и внуци, да Ви подкрепят и помагат, защото всеки един от нас има нужда от човек до себе си, на когото да се опира. Така, както Вие сте ги извели по техния житейски път, така сега те да се връщат към вас.
Пожелавам Ви пълна къща с щастие. Поднасям Ви пролетни цветя, които да засадите тук. Отглеждайте ги с любов, да цъфтят през годините и да се множат цветовете в живота ни“, с топли думи Корнелия Маринова честити Осми март-международния ден на жената на жителките на с. Лешница.

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button