От сешоара до обувката

Сигурно се чудите как да направите така, че да могат краката ви да издържат по-дълго на натоварването от носенето на високи немски обувки. Много жени харесват до такава степен високите токчета, че почти всяка тяхна втора обувка е такава. Те си купуват официални обувки на високи токчета, дамски сандали на високи токчета, дамски ботуши на високи токчета…и така нататък. В същото време производителите са запознати с тази мания на дамите и затова много от видовете обувки в колекцията дамски обувки Рикер или пък в тези от колекцията на обувки Caprice са именно такива. Дали ще заложите на обувки S.Oliver или пък на някои от моделите на обувки Tamaris, изборът е ваш. Какво, обаче, трябва да направите, за да откриете тайната на здравите крака, което същевременно да не ви пеинуждава да сваляте обувките с висок ток от тях.
Едно то нещата е да сложите в обувките с висок ток стелки. Те ще ви помогнат да ги носите по-дълго, а краката ви ще се изморят много по-малко.
Друго, което можете да направите за да станат новите ви ботуши от естествена кожа по-удобни е да ги загреете със сешоар. Просто обувате обувките, загрявате за минута, като е важно да държите на разстояние от 25 см. от крака си топлата струя. Ефекта е такъв, че новите ви обувки от естествена кожа например, ще станат приятни за носене.
Високите токчета са хубави, но всички знаем, че тяхната височина е различна според типа обувки . Ако през по-голяма част от деня ще обикаляте по магазините или на бизнес срещи, то тогава изберете високи боти Тамарис с височина на тока под 15 см. Ако обаче отивате на романтична вечеря, то тогава можете да заложите именно на този модел дамски обувки.
Друго, което можете да направите за да бъдете едновременно секси, но в същото време и да ви бъде удобно е да заложите на платформи. Те не са ваш враг, а ваш приятел и ви правят секси.

Свързани статии

Back to top button