Отлично поредно представяне на Марина Кацарска

Почетната награда на журито е присъдена на Марина Кацарска от Плевен в 11-ти Международен конкурс за детско изкуство „A Healthy Planet Earth“ 2020 ,организиран от природозащитна организация Frogs Are Green, NJ, USA и National Geographic.

Участваха 1200 деца от цял свят на възраст от 3 до 17г. В максимум 3 творби те трябваше да представят своя поглед върху проблеми свързани с опазването на биоразнообразието на планетата Земя.

Произведенията бяха оценени от осемчленно международно жури. Марина Кацарска грабна оценяващите с колоритната си творба „С любов към Черно море“.

С любов към Черно море
С любов към Черно море

Дейността на природозащитната организация, начело със Сюзан Нюман, е свързана с насочване на вниманието към земноводните, които са заплашени от изчезване и към такива, които вече са изчезнали.

Пореден успех за Марина и Никола Кацарски

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button