Приключва националният онлайн конкурс за детска рисунка „Християнското семейство, традиции и обичаи“

Утре приключва националният онлайн конкурс за детска рисунка „Християнското семейство, традиции и обичаи“. Творческото състезание е организирано от Националното сдружение на сираците в България по повод празника на християнското семейство, който се отбелязва на 21-ви ноември.

Конкурсът е в рамките на националната инициатива „Погледни към детето“ и целта му е да се провокират децата и техните родители, близки, учители, наставници да разговарят и да размишляват по темата, поясни председателят на сдружението Слави Михайлов.

Участие могат да вземат всички деца от училища и социални центрове в страната. Техните творби са очаквани от организаторите до утре – 18 ноември, на email:nss_bul@abv.bg или на лично съобщение в страницата на Национално сдружение на сираците във фейсбук.

Всички рисунки ще бъдат качени на страницата на сдружението. Най-добрите автори ще бъдат наградени с грамоти, а тези, които бъдат отличени на първо, второ или трето място ще получат предметни награди.

Източник:
www.bta.bg
Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Back to top button