УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ стартира имунизацията срещу КОВИД-19

УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ стартира имунизацията срещу КОВИД-19. Кампанията ще бъде открита утре около 9.00 ч. Първи ще си постави ваксина като личен пример управителят – доц. д-р Цветан Луканов. Получените първи 75 дози от ваксината ще бъдат поставени на лекари и специалисти, които са на първата линия, след това ще бъдат имунизирани останалите. Записването на желаещи за ваксиниране продължава.

Болницата „Д-р Георги Странски“ в Плевен е наследник на първото лечебно заведение в Плевен и към момента е най-голяма по рода си в Северна България. В нея са ангажирани на работа над 1800 души – лекари, медицински специалисти и помощен персонал.

УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен стартира имунизацията срещу КОВИД-19 на 29 декември

Имунизационната кампания в трите университетски болници на Плевен започва днес – в „Сърце и Мозък“, а утре продължава – в „Д-р Георги Странски“ и в „Света Марина“.

Новините на Плевен Нюз - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно следвайте ни и в Twitter, Youtube. Последвайте ни и в Google Новини! Изпращайте снимки и информация на plevennewss@gmail.com по всяко време на денонощието!
Back to top button