Започна заседанието на КСНС, свикан от президента Румен Радев

Започна заседанието на КСНС, свикан от президента Румен Радев по темите за необходимите финансови мерки за преодоляване на потенциална здравна и социално-икономическа криза от пандемията от COVID-19 и за мерките за противодействие на засиления миграционен натиск през границата на България с Турция.

Сред участниците в заседанието са служебният премиер Стефан Янев, председателят на парламента Ива Митева, служебните министри на вътрешните работи Бойко Рашков, на външните работи Светлан Стоев, на труда и социалната политика Гълъб Донев, на икономиката Кирил Петков, на финансите Асен Василев, на здравеопазването Стойчо Кацаров, на отбраната Георги Панайотов.

От представителите на парламентарните сили в заседанието участват председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов, председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, председателят на ПГ „БСП за България“ Корнелия Нинова, председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ, председателят на ПГ „Демократична България“ Христо Иванов, председателят на ПГ „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова.

Глория Георгиева

Глория Георгиева – главен редактор на сайта „Плевен Нюз“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button